• Slider01

Wat we doen

Wij kunnen veel voor u betekenen, tegen een scherpe prijs. Vraag gerust meer informatie en we komen graag langs voor een prijsopgaaf.
Bomen rooien

Bomen rooien

Wij kunnen voor u kappen-, snoeien van bomen en struiken alsmede het versnipperen hiervan. Tevens kunnen wij de stobben frezen en verwijderen.

Voor zowel grote als kleine bomen en struiken, ook op moeilijk bereikbare plekken, in overleg is alles mogelijk.

Kappen zagen

Kappen zagen

Wij kunnen bomen en struiken zagen op alle denkbare locaties. Het kan gaan om een boom bij een particulier of enkele honderden voor bedrijven of gemeenten. Voor het versnipperen van takken, het afvoeren van stamhout en het uitfrezen van stobben hebben wij het juiste werkmaterieel. De werkmethodes zijn per situatie verschillend. Door van te voren de situatie te bekijken kan de beste methode ingezet worden.

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een offerte op maat.

Ook voor storm schades zijn wij bereikbaar, ook in het weekend. Doordat we veel materiaal in ons eigen bezit hebben kunnen wij snel helpen met het verwijderen en opruimen van omgewaaide bomen.
Stobben verwijderen

Stobben verwijderen

Wij kunnen stobben verwijderen door middel van de hele stobbe rooien of door de stobbe uit te frezen. Het frezen is voordeliger en sneller. In onderstaande foto's kunt u zien met welke machines wij dit kunnen.
Stobben verwijderen

Stobben verwijderen

Ook op moeilijk bereikbare plaatsen.